Mittatarkat timanttiporaukset ja timanttisahaukset

Timanttityöt siististi ja pölyttömästi Rovaniemeltä Helsinkiin

Timanttiporaus, timanttisahaus ja timanttihionta – Pohjolan Tehopurku Oy on timanttitöiden monipuolinen tekijä. Työskentelemme siististi ja lähes pölyttömästi kaikenlaisissa kohteissa, Oulusta Kuopioon ja Jyväskylään ja Rovaniemeltä aina Helsinkiin asti.

Timanttiporaus tarkkaan työskentelyyn

Tarjoamme timanttiporauspalveluja laajalti sekä teollisuus- että esimerkiksi rakennusalan tarpeisiin. Teemme timanttiporauksia esimerkiksi tiili-, betoni- ja kivirakenteisiin, erilaisista läpivienneistä aina laajempiin kokonaisuuksiin. Kokeneiden ammattilaisten sekä tehokkaan kaluston ansiosta timanttiporaus valmistuu laadukkaasti ja nopeassa aikataulussa vaativissakin työkohteissa.

Timanttisahaus puree koviinkin materiaaleihin

Timanttisahaus sopii niin betonin, tiilin, luonnonkiven, asfaltin kuin muidenkin kovien materiaalien siistiin ja lähes pölyttömään sahaukseen. Teemme lattia-aukot, ikkuna- ja oviaukot sekä muut sahauskohteet tarkasti mittojen mukaan, olipa kyseessä uudis- tai saneerauskohde.

Timanttihionta silottaa lattiat

Timanttiporauksen ja timanttisahauksen lisäksi timanttitöihimme kuuluu timanttihionta, jota käytetään esimerkiksi betonilattioiden hiontaan. Kysy meiltä myös lattioiden jyrsintäpalveluja!

Pohjolan Tehopurku Oy tarjoaa timanttiporaus- ja muita timanttityöpalveluja lähes ympäri Suomen: Oulun ja Rovaniemen, Jyväskylän ja Kuopion sekä Helsingin talousalueilla. Olitpa yritys- tai yksityisasiakas tai julkisen sektorin toimija, ota yhteyttä oheisella lomakkeella!