Asbestityöt tehokkaasti kohteesta riippumatta

Pohjolan Tehopurku Oy tekee asbestitöitä; Oulu, Rovaniemi ja lähialueet.

Pohjolan Tehopurku Oy tarjoaa turvallisia ja tehokkaita asbestipurkupalveluja sekä yritys- ja yksityisasiakkaille että julkisen sektorin toimijoille, kuten kunnille.

Asbestityöt vain ammattilaisilta

Asbesti on yleisnimi erilaisille kuitumineraaleille, joita on käytetty eriste- ja sidosaineina eri teollisuudenaloilla. Asbesti on terveydelle erittäin vaarallista: jo lyhytaikainen altistuminen asbestipölylle voi johtaa sairastumiseen. Asbestin purku- ja poistotyöt ovatkin luvanvaraisia töitä, joiden tekemiseen tarvitaan aina asbestipurkutyölupa.

Mistä asbestia löytyy?

Suomessa asbestia käytettiin rakennusalalla 1920-luvulta aina vuoteen 1994, jolloin asbestin käyttö kiellettiin kokonaan. Asbestin monipuolisiin käyttökohteisiin kuuluivat tuolloin muun muassa putkieristeet, ruiskutuseristeet, laastit ja tasoitteet, maalit, liimat, ilmastointikanavat, rakennuslevyt, muovimatot, kaakelit, ovet, palokatkoeristeet sekä monet vesikatto- ja julkisivumateriaalit. Tämän takia ennen rakennuksen tai rakenteiden purkamista onkin aina varmistettava, esiintyykö kohteessa asbestia. Mikäli esiintyy, purkutyö on aina tehtävä asbestityönä.

Teetä asbestityöt turvallisuudesta tinkimättä

Käytämme asbestitöissä aina asianmukaista suojavarustusta, jolloin asbestikuidut eivät pääse vaarantamaan työntekijöiden tai purkukohteessa liikkujien terveyttä tai leviämään ympäristöön. Huolellisen työskentelyn ansiosta asbestirakenteiden purkaminen sujuu turvallisesti ja järjestelmällisesti valmiiseen lopputulokseen asti.

Tilaa asbestityöt Pohjolan Tehopurku Oy:ltä

Pohjolan Tehopurku Oy tekee asbestityöt tehokkaasti ja turvallisesti niin Oulun, Rovaniemen kuin Kemin talousalueilla. Täytä oheinen yhteydenottolomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!