Perusteelliset purkutyöt eri toimialojen tarpeisiin

Monipuolisia purkupalveluja akselilla Rovaniemi – Kemi – Oulu

Pohjolan Tehopurku Oy on nimensä mukaisesti purkutyön vankka osaaja. Tarjoamme purkupalveluja sekä yrityksille, julkisen sektorin toimijoille että yksityisasiakkaille. Päätoimialueitamme ovat Oulu, Kemi, Rovaniemi ja lähialueet.

Teemme purkutöitä kaikenlaisissa kohteissa, kuten rakennustyömailla ja teollisuuskohteissa, sekä osa- että kokonaispurkuna. Kokeneet purkutyöntekijämme vastaavat purkutöiden tehokkaasta ja turvallisuudesta suorittamisesta kokonaisvaltaisesti aina pölynhallintaa myöten.

Betonirakenteiden purkutyöt siististi

Järeä kalustomme soveltuu mainiosti betonirakenteiden purkuun. Teemme purkutyöt tehokkaasti sovitussa aikataulussa aina haluttuun lopputulokseen asti. Laajojen kokonaisuuksien lisäksi teemme pienempiäkin purkutöitä, kuten lattioiden jyrsintää.

Purku-urakointia kaikissa kokoluokissa

Teemme kokonaispurkuja, saneerauspurkuja sekä muita purkutöitä myös purku-urakointina. Kohteesta riippumatta toimimme aina sovitussa aikataulussa ja laadukkaasta työnjäljestä huolehtien.

Puramme myös asbestikohteita – lue lisää asbestipurkutöistä!

Olipa kohteena omakotitalo tai teollisuushalli ja sijaintina Rovaniemi tai Oulu, olemme valmiina toimimaan. Ota yhteyttä ja kutsu meidät purkamaan!